Dijous, 28 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Manuel Cuyàs serà el pregoner de les Fires de Maig

El periodista i escriptor Manuel Cuyàs serà el pregoner de les Fires de Maig 2012.

<br />El proper 16 de maig, tindrà lloc el pregó de les Fires i Festes de Maig o dels Enamorats, que se celebrarà a les vuit del vespre al Saló de Sessions de l’Ajuntament. Enguany, la persona encarregada de pronunciar el pregó és el periodista mataroní, Manuel Cuyàs. Llicenciat en Història de l’Art per la Universitat de Barcelona, va ser cofundador i col·laborador de les revistes El Maresme i Mataróescrit. El 1995 va ser nomenat director editorial del Punt del Maresme, tasca que va desenvolupar fins el 2001, quan va ser  nomenat director de l’edició de Catalunya. <br />Cuyàs ha escrit les memòries del president Jordi Pujol, de les quals ja s’han publicat els tres volums. Part de la seva obra ha estat traduïda a l’alemany, a l’anglès i al castellà. <br /> 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: