Dijous, 21 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Macro-Networking a Vilafranca

Un centenar d’empreses han fet més de 6.000 entrevistes en el transcurs del primer macro-networking del Penedès que ha acollit l’Auditori de Vilafranca.

L’Ajuntament de Vilafranca  i Grera.net, la xarxa de negocis online, han organitzat, aquest dimarts, conjuntament un macro-networking empresarial al Penedès. Grera.net, és coneguda com el ‘facebook de les empreses’, i un dels seus responsables, el Josep Alberti ha estat l’encaregat de conduir la jornada. L’objectiu del macro-networking per les empreses participants és treure’n el màxim profit optimitzant costos i temps. Així en un sol dia, els empresaris participants podien conèixer un mínim de 60 altres participants de forma organitzada, tot gaudint d’una jornada empresarial. La jornada l’han obert el regidor de Promoció Econòmica, Joan Manel Montfort, i la regidora i presidenta del Patronat Municipal de Comerç i Turisme, M. Dolors Rius.<br />Joan Manel Montfort assenyala que a la jornada  s’hi ha inscrit unes 100 empreses, en especial  petites i mitjanes empreses del sector serveis. Per la seva banda la presidenta del Patronat Municipal de Comerç i Turisme, M. Dolors Rius, destaca que aquesta activitat es celebra al voltant de les Fires de Maig que tindran lloc aquest proper cap de setmana. La jornada s’ha celebrat a l’Auditori Municipal de Vilafranca i comptava  també amb la col·laboració i suport de la Unió Empresarial del Penedès, l’ADEG, la Mancomunitat Penedès Garraf, el Consell Comarca, i la  Jove Cambra Internacional de Vilafranca i la Diputació de Barcelona.<br /> 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: