Dimarts, 26 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’oferta cultural de Vilafranca ja es pot consultar al nou portal municipal de Cultura

El Servei de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca estrena un nou espai web, en el qual recull tota la informació relacionada amb l’activitat cultural, així com tota l’oferta de propostes i activitats culturals que es programen a la ciutat.

El portal de Cultura, amb adreça http://cultura.vilafranca.cat, s’estructura en cinc àmbits: Espectacles, Festes i Tradicions, Arts visuals, Lletres, Servei educatiu i Entitats. En cadascun d’ells s’hi podran trobar totes les novetats i trets característics de l’activitat cultural vilafranquina.<br />El nou portal s’amplia i redimensiona l’actual espai que el servei de Cultura disposa al web municipal. Amb un espai web propi, es millorarà la comunicació sobre l’activitat municipal de Cultura i també s’enfoca directament tota l’oferta cultural de la ciutat, amb una agenda completa de la programació d’espectacles o de les diferents propostes de les sales d’exposicions.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: