Dimarts, 26 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Obra Social de Caixa Penedès convoca la vuitena edició del premi Josep Parera

La situació del sistema financer ha deixat un panorama d’obres socials molt reduït a Catalunya que, per contra, hauria de respondre a les necessitats d’una societat greument afectada per la crisi econòmica i mancada de projectes socials que es puguin desenvolupar en la seva totalitat.

En aquest context, l’Obra Social de Caixa Penedès acaba d’obrir aquesta setmana el termini per a la presentació de candidatures al premi Josep Parera 2012. La vuitena edició d’aquest certamen segueix l’estela que el va originar i busca el reconeixement de la tasca de persones i organitzacions que han dedicat la seva trajectòria a millorar la societat, sobretot en la dimensió social, humanitària i solidària.
 

El premi reconeixerà una persona i una entitat i cadascun rebrà una aportació de 50.000 euros. Les candidatures es poden presentar fins al 31 de juliol i sempre hauran de ser proposades per terceres parts. La informació relativa a les condicions del certamen es pot trobar al web www.premijosepparera.com. El jurat farà públic el seu veredicte el 22 d’octubre i el lliurament del premi tindrà lloc el 23 de novembre al Petit Palau de la Música.<br />L’Obra Social de Caixa Penedès engega aquesta convocatòria quan n’acaba de tancar una altra d’ajuts per pal·liar la pobresa i l’exclusió.

Sota el nom de "Sumar per la cohesió social", l’entitat ha rebut més de 300 projectes que opten a una dotació econòmica de 300.000 euros per a ser repartits entre dotze iniciatives en aquesta primera convocatòria del programa.

"Sumar per la cohesió social" ha nascut amb la voluntat d’evitar que l’esquerda social que està agreujant la crisi econòmica deixi més gent sense recursos. Ara, experts de la Fundació Pere Tarrés avaluen els projectes presentats per decidir quins optaran als ajuts. L’adjudicació i resolució final es farà pública la primera quinzena del mes de juliol per part de l’Obra Social de Caixa Penedès.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: