Dimarts, 26 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’INCAVI potencia l’assessorament als viticultors

En un comunicat, l’INCAVI explica que l’experiència acumulada durant anys, així com les demandes dels diversos actors del sector vitivinícola, han donat lloc a tres noves línies d’assessorament. <br />

Aquest assessorament està basat en la realització d’analítiques de sòls, foliars i de vinificació, així com de l’observació directa de les vinyes i de la presa de mostres directa per part de tècnics d’INCAVI.

La primera d’aquestes línies és el servei d’assessorament en nutrició i plantació de vinya. La segona línia està fonamentada sobre analítiques foliars i en tercer lloc, es posa a disposició del cellers elaboradors una sèrie de grups analítics de control ràpid dels processos de vinificació. Si les mostres es lliuren abans de les 9 del matí, i es compleixen les condicions fixades per a la realització d’analítiques públiques, els resultats seran entregats via correu electrònic abans de les 3 de la tarda del mateix dia.

Amb la potenciació d’aquests tres noves línies de treball, l’INCAVI pretén posar a l’abast del sector eines tècniques independents per ajudar a la presa de decisions a viticultors i cellerers.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: