Dimarts, 26 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’experiència de la delegació educativa d’EqualMón a les escoles del Rif

La delegació de mestres del Penedès que ha conegut i avaluat  l’aplicació del programa d’equiparació de gènere que promou EqualMón en escoles d’El Hoceima , al nord-est del Marroc, presentarà públicament el resultat de la seva experiència dijous, a les set de la tarda, a l’Escorxador de Vilafranca.

 Una delegació de mestres de la comarca ha viatjat durant les vacances de Setmana Santa a aquell territori per posar-se en contacte amb educadors, alumnes i famílies que participen en el programa d’equiparació de gènere que impulsa EqualMón en  diversos centres educatius de la regió. Els integrants d’aquesta delegació faran a Vilafranca la presentació d’aquesta experiència que rep el suport de diverses institucions penedesenques.<br />  <br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: