Dissabte, 23 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’estand de Bühl a les fires de maig ha recordat els fruits dels deu anys d’agermanament amb Vilafranca

La ciutat alemanya de Bühl, agermanada des de l’any 2002 amb Vilafranca del Penedès, participa des de fa 5 anys a les Fires de Maig amb un estand on, en aquesta ocasió, s’hi podien trobar fotografies de tots el projectes entre les dues poblacions; és a dir, una petita exposició de la història d’aquests 10 anys d’agermanament.

<br />El Bernd Kölmel ha estat el responsable de l’estand i, com que ja porta més de deu anys de relació amb Vilafranca, ha pogut valorar la iniciativa de les fotos d’aquesta manera.
 

Les persones que passaven per l’estand i s’hi reconeixien eren convidades a una salsitxa i una cervesa. A més, també podien obtenir un duplicat de la seva fotografia.<br />L’estand de Bühl durant aquestes fires ha servit, doncs, com a recordatori de l’agermanament i com a mostra dels fruits que ha generat. A més, com és habitual, els visitants han pogut gaudir dels productes típics de la gastronomia alemanya, com les salsitxes i la cervesa.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: