Dimecres, 4 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Associació El Pilar de Vuit participarà el diumenge 27 a la marató contra la pobresa de TV3

Els organitzadors de la marató han convidat l’associació de vídues, jubilats i mestresses de casa a participar com a públic a l’acte, que tindrà lloc el proper diumenge 27 de maig.

Un autocar sortirà el mateix diumenge a les deu del matí des de la Plaça Penedès per anar cap als estudis de Televisió de Catalunya. Per això, des de l’Associació El Pilar de Vuit han de saber exactament el nombre de persones interessades a assistir-hi. Fins al dijous de la setmana que ve, les persones que ho desitgin es poden apuntar a la seu de l’associació, al carrer Amàlia Soler, de deu a dotze del matí. L’assistència a la marató de TV3 és gratuïta i l’organització donarà un petit esmorzar als participants.
 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: