Diumenge, 24 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’alcalde de Torrelles assegura que l’obra de Can Coral està feta correctament

Jaume Brichs ha explicat que l’Ajuntament de Torrelles va decidir contrastar l’informe encarregat pels veïns de Can Coral a través d’una altra empresa i que el resultat és que pràcticament tota l’obra està en bones condicions.

En canvi, segons l’alcalde, només hi ha mala compactació en casos molt puntuals i no a tota l’obra, com havien explicat els veïns de la urbanització. Brichs ha dit que les fissures que es poden veure als carrers són normals en una obra recent feta tenint en compte les característiques del terreny i també ha explicat que les mesures que s’han pres, les tires de quitrà que cobreixen les esquerdes, són les habituals en aquests casos.<br />Segons l’alcalde de Torrelles, la gran majoria de desperfectes que s’han produït després de l’obra, que va acabar ara fa un any i ha estat parcialment recepcionada, han estat resolts.
 

Sobre les dificultats per pagar les quotes urbanístiques que han manifestat els veïns, Brichs ha dit que l’Ajuntament haurà de fer front al que deu a l’empresa constructora a través del pla de pagaments a proveïdors recentment engegat pel govern de l’estat. També ha explicat que, de moment, l’ajuntament no ha signat cap desnonament derivat directament del fet de no pagar aquestes quotes.

En qualsevol cas, Brichs entén la preocupació dels veïns donada la situació de crisi econòmica i apunta que, si hagués pogut decidir-ho, no hagués iniciat les obres. Reitera que se les va trobar adjudicades dos dies abans de les eleccions que va guanyar com a cap de llista.

Sobre la manca d’informació que denunciaven els veïns, des de l’Ajuntament diuen que sempre han rebut a tothom, tot i que a vegades no és possible tenir el que els demanen al moment.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: