Dijous, 28 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La UEP busca una major influència

Jordi Ferri assumeix la presidència de la Unió Empresarial del Penedès amb l’objectiu de fer-la més visible i influent al territori.

Ferri, enginyer químic i director general de DSM Resins a l’Estat espanyol, amb seu a Santa Margarida i els Monjos, ha pres el relleu a Albert Calzada com a president de la Unió Empresarial del Penedès. Ferri, que fins ara exercia de vicepresident executiu, ha estat designat per unanimitat de l’Assemblea General de Socis després que s’acceptés la renúncia de Calzada per motius personals.<br />El president sortint ha assegurat que se’n va satisfet de la feina feta en aquests deu anys en què la UEP s’ha posicionat al territori. Per a Calzada, l’empresariat del Penedès té un bon futur per endavant perquè hi ha gent preparada.

Calzada s’acomiada del càrrec després de deu anys i és nomenat President Fundador per l’Assemblea General de Socis. A més, continuarà treballant per la UEP en determinats àmbits, com ara en el paper que té la organització al Vinseum o a Mas Albornà.<br />Jordi Ferri, per la seva banda, ha agraït públicament el llegat que deixa Calzada i ha afirmat que afronta el càrrec amb el repte de fer la UEP més visible i influent al territori. Ferri ha destacat que la organització ha de continuar sent un instrument al servei de les empreses i del territori.

A més, ha d’ajudar a crear valor afegit per poder sortir aviat de l’actual crisi econòmica. Pel que fa a les futures línies d’actuació s’estructuren en cinc eixos: creixement, formació, turisme, finançament i estratègia. En definitiva, es tracta d’adaptar-se als temps que corren.

El nou equip de la Junta Directiva de la UEP es conserva com fins ara i Queta Domènech, de Caves Vallformosa, passa a ser la vicepresidenta executiva.<br />L’Assemblea General de Socis ha servit també per aprovar els Comptes i la Memòria del 2011 i el Pressupost del 2012. Aquest pressupost es redueix substancialment per adaptar-se a les circumstàncies del moment i també s’ha pres la decisió de rebaixar les quotes dels associats.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: