Dilluns, 25 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La setmana vinent té lloc el 22è Memorial Josep Anton Casas de música a l’escola

Els 418 nois i noies de 6è de primària interpretaran la cantata 50 milions de segons  encarregada i produïda per l’Auditori de Barcelona.

<br />El dimecres 30 de maig i el dijous 31, a 2/4 de 6 de la tarda, a l’Auditori Municipal de Vilafranca, tots els nois i noies que fan sisè curs de primària de les escoles de la vila interpretaran la cantata en el 22è Memorial Josep Anton Casas de música a l’escola.  Enguany els més de 400 escolars vilafranquins cantaran les peces musicals de 50 milions de segons amb 9 instrumentistes professionals i dos narradors. Una cantata, en el marc del projecte Cantània, que cada any l’Auditori de Barcelona encarrega a compositors i escriptors catalans de reconegut prestigi. Una obra pensada expressament per ser cantada per un gran cor de veus de nens i nenes amb l’acompanyament de músics d’alt nivell professional.  50 milions de segons serà interpretada també a L’Auditori de Barcelona i també a Granollers, Mataró, Olot, Manresa, Figueres, El Vendrell, Valladolid, Salamanca i Parla. 50 milions de segons és una obra del compositor Joan Vives i text de Piti Español. La direcció musical anirà a càrrec de Josep Prats, Elisenda Carrasco i Ignasi Tomàs. La cantata és una producció de l’Auditori de Barcelona i compta amb el suport de la Generalitat de Catalunya. Aquest any els cantaires es repartiran en dos dies, a l’Auditori Municipal de Vilafranca. Tots dos dies l’horari serà a 2/4 de 6 de la tarda.  Els familiars dels nens i nenes tindran les entrades que han distribuït des de les escoles.   Les entrades que puguin quedar disponibles, segons l’aforament de la sala, es podran comprar una hora abans de l’espectacle a les taquilles de l’Auditori Municipal de Vilafranca del Penedès (a partir de 2/4 de 5) pel preu de 3€.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: