Dijous, 28 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La sala d’estudi Casa Amiguet amplia horaris

A partir del proper dilluns i fins el dissabte 30 de juny s’amplia l’horari de la sala d’estudi Casa Amiguet de Vilafranca. <br />

Durant aquest període de temps, la sala obrirà de dilluns a diumenge de 9 del matí a dos quarts de 2 del migdia i de 4 de la tarda a dos quarts d’11 de la nit, excepte el dia 23 de juny que estarà oberta fins a les 9, amb motiu de la revetlla de Sant Joan, i el dia 24 de juny que es tancarà tot el dia.

La sala disposa de 97 punts de treball, la majoria d’ells individuals per a una major concentració en l’estudi, dotats amb endolls per facilitar la connexió wi·fi gratuïta. També té una sala petita per fer treballs en grup, 6 punts d’accés públic a Internet amb servei d’impressora i un fons bibliogràfic bàsic de suport.

Des de l’inici d’aquest curs acadèmic , s’han comptabilitzat més de 13.600 persones usuàries.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: