Diumenge, 1 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La projecció de la pel·lícula "Bertsolari", sobre els improvisadors de versos del País Basc, obre el festival EVA el proper dijous

Dijous vinent, a un quart de nou, a la sala dos del Casal, el festival En veu alta i Cine Club Vilafranca presenten el documental Bertsolari, un treball sorprenent que descobreix unes figures mítiques de la cultura oral basca, persones que són capaces d’improvisar versos davant del públic.

<br />L’acte servirà per inaugurar el Festival En Veu Alta 2012 i comptarà amb la presència del director Asier Altuna i del bertsolari Antoni Egaña, que compartiran amb el públic alguns dels secrets del seu art. Després de la projecció es podrà degustar una copa de cava Vilarnau.<br />La pel·lícula "Bertsolari" es podrà veure també el divendres 1 de juny a un quart d’onze de la nit.
 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: