Divendres, 22 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Juan José Becerra presentarà la seva darrera novel.la a Vilafranca

Una de les figures més destacades de la literatura argentina contemporània, l’escriptor Juan José Becerra, estarà a Vilafranca el dimarts de la setmana vinent per a presentar la seva última novel.la.

Es tracta de la novel.la "La interpretación de un libro", recentment publicada per Candaya, una editorial que des de fa dos anys té la seva sèu al Penedès. L’acte tindrà lloc al Centre Agrícol el proper dimarts, 15 de maig, a les vuit del vespre, mitjançant una tertúlia de Juan José Becerra amb els seus editors, Olga Martínez i Paco Robles. Juan José Becerra viu a La Plata, a Argentina, pero del 12 al 19 de maig estarà al nostre país per a dialogar amb els lectors i mitjans de comunicació sobre la seva concepció de la literatura i sobre la seva última novel.la, La interpretación de un libro. Amb l’acte de Vilafranca, Juan José Becerra iniciarà la ruta de presentacions de La interpretación de un libro, que continuarà per Barcelona, Bilbao, i Madrid.  Juan José Becerra es un escriptor de culte a Argentina i La interpretación de un libro es la cinquena novel.la de Becerra, però la primera que es publica a Espanya. El llibre es una novel.la sobre l’experiència de la lectura i de la escriptura, però també una intensa i estranya història d’amor, que deriva de manera molt suggerent de la tendresa a la paròdia.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: