Dimarts, 3 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Jornada sobre producció vitivinícola ecològica

El Consell Comarcal de l’Alt Penedès, en col·laboració amb la DO Penedès, l’Associació Vinícola Catalana, Incavi, el Departament d’Agricultura de la Generalitat i la Xarxa de Productes de la Terra de la Diputació, organitza una jornada sobre "Perspectives econòmiques de la producció vitivinícola ecològica al Penedès" que es farà el 8 de juny al matí. <br />

En el marc d’aquesta jornada es tractaran temes com la normativa, les dades estadístiques i la comercialització de la producció vitivinícola ecològica.

També es presentaran dues empreses que han aconseguit produir i comercialitzar amb èxit vins i caves ecològics a l’Alt Penedès: Recaredo i Eudald Massana Noya i finalment es presentarà el "Catàleg de vins i caves ecològics de l’Alt Penedès", elaborat per el Consell Comarcal de l’Alt Penedès.

El programa de la jornada es pot consultar al web del Consell Comarcal i les inscripcions es poden fer a l’Àrea de Promoció Econòmica i Comarcal del Consell Comarcal, al tel. 93 8900000 o al correu . Les places són limitades.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: