Diumenge, 24 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Gairebé 500 persones assisteixen a la Mostra de Teatre Infantil i Juvenil de Vilafranca

Aquest proper cap de setmana tindran lloc les dues darreres sessions de la Mostra de Teatre Infantil i Juvenil al Teatre Municipal Cal Bolet, una activitat organitzada pel Patronat del teatre i les escoles participants amb la voluntat de donar valor al teatre com a manifestació cultural i educativa de primer ordre.

A la Mostra hi participen els alumnes dels cursos de teatre que s’organitzen des de les AMPA dels centres escolars. Amb les actuacions davant del públic es facilita a tots aquests grups de nois i noies la presentació del seu treball davant del públic, dalt de l’escenari d’un teatre i amb les condicions tècniques que necessiten. Tot plegat perquè coneguin el funcionament d’una representació en tota la seva dimensió. <br />El cap de setmana passat van tenir lloc les primeres actuacions, que van reunir unes 500 persones de públic al teatre municipal.<br />Entre els grups que actuaven hi havia el que dirigeix la Marina Mestres al col·legi Sant Josep. Mestres ens explicava just abans de la funció que la mostra és una bona eina per agafar idees de cara als propers cursos.
 

Les obres que interpreten els nens i joves estan adaptades a les respectives edats perquè els actors i actrius les puguin aprofitar al màxim.

Aquest any actuen en total 10 grups que pertanyen a 8 escoles: el Col·legi Sant Ramon de Penyafort, l’Institut Alt Penedès, l’escola Estalella Graells, el Col·legi El Carme, l’escola Cristòfor Mestre, l’escola Montagut, el Col·legi Sant Josep, i de l’Espai de Formació i Iniciatives Teatrals.<br />Les properes sessions seran divendres a les 8 del vespre i dissabte a les 6 de la tarda. A cada sessió es representaran dues o tres obres de teatre. Als entreactes es faran activitats d’animació amb el públic que aniran a càrrec de l’alumnat de l’Espai de Formació i Iniciatives Teatrals. Les entrades es poden comprar a la taquilla de Cal Bolet una hora abans de les sessions al preu de dos euros i mig.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: