Dimarts, 3 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Fira dedicada a les herbes remeieres als Monjos

Dins del procés de promoció econòmica i turística impulsat per l’ajuntament ja fa un temps, els Monjos comptarà a partir d’aquest any amb una fira dedicada a les herbes remeieres.

La mostra s’ha inclòs en el programa RemeiArt, que ja es va encetar l’any passat i que aglutina un ampli programa d’activitats relacionades amb les herbes i els productes que se’n deriven.<br />Enguany aquest cicle es durà a terme a partir del 25 de maig i culminarà amb la fira el 3 de juny. La Fira RemeiArt, es durà a terme al recinte del Castell de Penyafort, coincidint amb el tradicional aplec al Castell i inclourà una trentena d’expositors que vendran els seus productes o faran demostracions i tallers relacionats amb les herbes.  Durant la fira es duran a terme visites guiades al castell, xerrades sobre herbes i mel; demostració de tints amb plantes, elaboració de tes, activitats infantils, balls folklòrics, o cant coral. La fira estarà instal·lada de les 10 del matí i fins a les 8 del vespre i incorporarà també enguany com a novetat al Castell, una zona de picnic i bar per les persones que es vulguin quedar a dinar al Castell. A més durant el migdia s’oferirà la possibilitat de comprar un tiquet per menjar botifarres d’herbes amb pa amb tomàquet i vi.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: