Dijous, 28 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

En el marc del Maig Gastronòmic 2012, SOM Sant Sadurní ha organitzat el 1r Mercat Gastronòmic

La iniciativa compta amb el suport del Patronat de Turisme i la col·laboració de l’Hotel Restaurant Sol i Vi i Timbrats Estero. El Mercat Gastronòmic de Sant Sadurní es planteja com un espai comú de venda i degustació dels productes locals, on els establiments participants oferiran una mostra representativa dels productes servits durant el Maig Gastronòmic.

<p />

El 1r Mercat Gastronòmic de Sant Sadurní comptarà amb una oferta variada de productes locals i de qualitat, de entre els quals trobarem productes de xarcuteria, pastisseria, fruites i mermelades, productes<br />ecològics, tes, comerç just, vins, vermuts, caves, tapes i xocolata.<br />L’horari del mercat serà de 10 a 2 del migdia i de 5 a 8 de la tarda. A les 7 està previst fer el lliurament de Xecs Gastronòmics als guanyadors del sorteig de Productes Gastronòmics, d’entre totes les persones que han penjat al facebook de SOM Sant Sadurní alguna fotografia dels productes del Maig Gastronòmic.<br />Com a element de dinamització de carrer que ajudi a fer difusió del mercat i alhora com element d’atracció de la gent al mercat, està previst comptar amb l’empresa MALET I FILLS. Aquesta empresa compta amb carros antics que es feien servir antigament per anar a mercat a Sant Sadurní, la idea és col·locar-ne 3 a mode d’exposició fixes, i un quart carro que circuli pel poble, durant l’horari del mercat.

Coincidint amb el Mercat Gastronòmic de dissabte, el Centre d’Interpretació del Cava s’obrirà també aquest dissabte a la tarda per aquells que el vulguin visitar, i la gran part de botigues ubicades a l’eix comercial de Sant Sadurní estaran obertes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: