Dijous, 28 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Falcons han actuat amb èxit a Bordeus

El cap de setmana passat, els Falcons de Vilafranca van actuar a Bordeus com a manifestació cultural representativa de Vilafranca, del Penedès i de Catalunya, convidats pel Centre de Promoció Turística a França de l’Agència Catalana de Turisme i la Diputació de Barcelona. <br />

Els Falcons van desplegar un ampli repertori amb les seves figures com l’escala, la pira, la torreta, els pilars de tres, el castell obert, els ventalls…i el pilar per sota, que va fer arrencar nombrosos aplaudiments entre els assistents.

En aquesta ocasió, el Patronat Municipal de Comerç i Turisme ha estat l’encarregat de coordinar aquesta acció i d’acompanyar els Falcons en aquest desplaçament, amb l’objectiu de difondre el ric patrimoni cultural, festiu i folklòric de Vilafranca i fomentar la marca enoturismePENEDÈS. S’ha comptat amb la subvenció de l’Agència Catalana de Turisme i de la Diputació de Barcelona.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: