Dimarts, 3 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Falcons de Vilafranca participen aquest cap de setmana a la Fira de Bordeus

El Centre de Promoció Turística a França de l’Agència Catalana de Turisme ha convidat als Falcons a participar de l’acció de promoció turística que es durà a terme a Bordeus aquest cap de setmana de l’11 al 13 de maig.

El Patronat Municipal de Comerç i Turisme ha estat l’encarregat de coordinar aquesta acció i acompanyarà els Falcons en aquest desplaçament, amb l’objectiu de difondre el ric patrimoni cultural, festiu i folklòric de la nostra ciutat i fomentar la marca enoturismePENEDÈS.<br />Degut a la bona acollida i resultats de les diferents accions dutes a terme dins del marc de l’Any de Catalunya a França 2010-2011, el Centre de Promoció Turística a França de l’Agència Catalana de Turisme ha anat organitzant diverses fires, amb l’objectiu de reforçar les accions de promoció de la destinació catalana al mercat francès. Enguany serà la ciutat de Bordeus la que acollirà la fira i, en aquesta ocasió, s’ha convidat els Falcons de Vilafranca com a manifestació cultural representativa del Penedès i Catalunya. De la mateixa manera que durant les darreres edicions, en complement als punts d’informació turística, les animacions culturals, gastronòmiques, musicals i folklòriques seran el cor de l’esdeveniment.<br />Diputació de Barcelona presentarà l’oferta turística de la província de Barcelona en unes carpes que se situaran en un lloc cèntric de la ciutat. L’expedició falconera actuarà el dissabte, 12 de maig, a la 1 del migdia i a les 6 de la tarda i diumenge, 13 de maig, a les 10 del matí.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: