Diumenge, 24 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Lipdub del Milà i Fontanals, amb lletra i música originals, ja es pot veure a través de la xarxa

Ja s’ha estrenat oficialment el Lipdub que els alumnes de l’institut Milà i Fontanals de Vilafranca han estat preparant durant els darrers mesos. De fet, des d’aquesta mateixa setmana, està penjat a Youtube i comença a córrer a través de les xarxes socials.

El Lipdub del Milà no és com qualsevol altre. Estem acostumats a veure’n però sempre es fan a partir de cançons ja conegudes. En aquest cas, el tema central del muntatge és obra dels mateixos alumnes de l’institut. Per tant, la lletra i la música són originals i s’han acabat convertint en un himne per a la gent del centre.<br />La iniciativa de fer el Lipdub va sorgir de la professora d’Arts Escèniques Anna Garriga. Ella va llançar la idea i els alumnes es van engrescar de seguida.
 

La Noelia Molino és l’autora de la lletra i la música. La seva cançó es titula "Tornar a començar". El David Vallès s’ha encarregat de fer els arranjaments musicals junt amb altres companys i l’enregistrament del tema es va fer a casa seva. Els delegats de la classe també ens explicaven la reacció de la resta d’alumnes del Milà.

Amb el Lipdub, els alumnes del Milà han treballat tots a una i esperen que aquesta sigui una bona manera de donar a conèixer el centre i, especialment, el Batxillerat d’Arts Escèniques i Musicals.

Podeu veure el vídeo aquí <a href="http://www.youtube.com/watch?v=gz6vKvI1fBE">http://www.youtube.com/watch?v=gz6vKvI1fBE</a>

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: