Divendres, 22 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Cates en els terrenys del futur nou CAP de Vilafranca

La Generalitat ja està fent les cates prèvies al terreny on s’ha de construir el nou ambulatori de Vilafranca. 

Des de la setmana passada tècnics contractats per la Generalitat estan fent prospeccions de terreny a la zona del parc de Llevant on està previst que es construeixi el segon ambulatori de Vilafranca. L’alcalde , Pere Regull, ha avançat que es tracta de prospeccions arqueològiques, que confirmen que la tramitació del projecte segueix endavant. Està previst que aquest mes de maig s’obrin les pliques del concurs d’adjudicació de l’obra i que aviat es faci l’adjudicació, de manera que les obres podrien començar a finals d’aquest estiu, al mes de setembre. Recordem que els pressupostos de 2012 de la Generalitat de Catalunya preveuen una inversió de més de 3 milions d’euros per construir el nou ambulatori de Vilafranca. La proposta d’inversió és per executar la primera fase del projecte de construcció del segon CAP per a Vilafranca, un edifici que es construirà en uns terrenys de 2.700 m2 cedits per l’Ajuntament al Servei Català de la Salut i que estan situats a la zona del parc de Llevant, amb façana a l’avinguda de la Pelegrina, entre els carrers d’Igualada i de Subirats, al costat de l’actual comissaria dels Mossos d’Esquadra.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: