Dimecres, 4 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Cantata Puff! a l’Auditori de Vilafranca

Divendres els alumnes de 1r i 2n de l’Escola Estalella i Graells interpretaran la Cantata Puff! a l’Auditori de Vilafranca.

Hi haurà dues sessions. A les 11 del matí, per a tot l’alumnat, professorat i treballadors de l’escola i a les cinc de la tarda oberta al públic en general. El preu de les entrades serà de dos euros per als adults i d’un euro per als més petits de 12 anys.  Puff! és una cantata amb la cançó del Puff el drac màgic, la Cançó de la felicitat i altres cançons amb la música de Francesc Burrull i la lletra de Dani Coma que tracten el tema de les emocions i dels sentiments. La història ha estat creada per la mestra de música i parla del nen que va coneixer el drac màgic i de com ha anat aprenent a notar, viure i explicar les seves emocions i els seus sentiments. La part teatral anirà a càrrec d’una mare i d’un pare de l’escola, la Irene Grandados i l’Oriol Codorniu. Els instruments que acompanyaran les cançons seran un piano, tocat per Jonatan Carbó, també pare de l’escola, dues flautes travesseres, tocades per en Jordi Mestres i la Laia Torrents, i una bateria, tocada per Dídac Salvador, un ex-alumne de l’ Estalella.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: