Dijous, 5 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ardhara celebra amb una antològica el 25è aniversari d’aquest col·lectiu

Avui a les 20h s’inaugura l’exposició a la Capellla de Sant Joan.

Aquest 2012 se celebren els 25 anys de l’organització d’un esdeveniment, que amb el nom d’Ardhara, va aplegar professionals de les arts plàstiques i visuals de diferents municipis penedesencs, com El Vendrell, Sant Pere de Riudebitlles, Vilafranca, l’Arboç, Cubelles, Sant Sadurní, Gelida i Vilanova entre d’altres, amb l’objectiu de mostrar de manera conjunta l’art emergent del moment. Ara, un grup dels artistes seleccionats que hi van participar, Joaquim Milà, Joan Nadal, Teresa Pla, David Ribas, Jai Rius o August Rosell, entre d’altres s’han reunit i organitzat per reactivar el projecte i han posat en marxa una altra mostra artística, amb l’objectiu de donar continuïtat a l’esforç que van suposar les anteriors exposicions de l’ARHDARA dels anys 1987, 1991 i 1995.  La mostra itinerant proposa que en el futur proper hi torni a haver noves convocatòries que aglutinin i interrelacionin les arts plàstiques en el nostre territori. Vilafranca és la primera de les poblacions en acollir aquesta mostra que inclou disciplines com la pintura, la ceràmica la joieria, la fotografia i el teixit. L’exposició té lloc a la Capella de Sant Joan.El diumenge 13 de maig, a 2/4 de 12 del migdia, s’oferirà als visitants la visita comentada de l’exposició a càrrec dels mateixos artistes i tot seguit al conferència Primera, Segona i Tercera Exposició d’Art del Penedès, dels anys 1926, 1927 i 1929 a càrrec de l’historiador Joan Solé Bordes.<br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: