Dilluns, 25 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ardhara 2012 a la Capella de Sant Joan

L’exposició itinerant Ardhara, que celebra amb una antològica de 12 artistes el 25è aniversari d’aquest col·lectiu, farà estada a Vilafranca, Sitges, El Vendrell, Sant Sadurní , Gelida i Vilanova.

Vilafranca és, des de divendres, la primera de les poblacions en acollir aquesta mostra que inclou disciplines com la pintura, la ceràmica la joieria, la fotografia i el teixit. Aquest 2012 se celebren els 25 anys de l’organització d’un esdeveniment, que amb el nom d’Ardhara, va aplegar professionals de les arts plàstiques i visuals de diferents municipis penedesencs amb l’objectiu de mostrar de manera conjunta l’art emergent del moment. Ara, un grup dels artistes seleccionats que hi van participar s’han reunit i organitzat per reactivar el projecte i han posat en marxa una altra mostra artística, amb l’objectiu de donar continuïtat a l’esforç que van suposar les anteriors exposicions de l’ARHDARA dels anys 1987, 1991 i 1995.  La mostra itinerant que es presenta té dues finalitats bàsiques. La primera és la de donar a conèixer l’obra que fan actualment els artistes i, la segona,  proposar que en el futur proper hi torni a haver noves convocatòries que aglutinin i interrelacionin les arts plàstiques en el territori del Penedès. L’organització d’aquest esdeveniment compta també amb l’edició d’un catàleg de les obres que formen part de l’exposició itinerant i amb la col·laboració de l’Institut d’Estudis Penedesencs que ha programat un seguit de conferències a cadascuna de les sales que acollirà l’exposició sota el títol Primera, Segona i Tercera Exposició d’Art del Penedès, dels anys 1926, 1927 i 1929. A Vilafranca la conferència tindrà lloc aquest diumenge, a dos quarts de dotze del migdia , a càrrec de l’historiador Joan Solé Bordes. <br />L’exposició Ardhara 2012 es pot visitar a la capella de Sant Joan fins al 10 de juny.
 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: