Diumenge, 24 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest cap de setmana VINSEUM serà present a les Fires de Maig

VINSEUM pretén presentar al públic de proximitat el renovat Palau Reial, seu del remodelat museu que properament obrirà les seves portes. D’altra banda, farà difusió de les activitats, rutes, cursos i premis que organitza i que tanta bona acollida tenen entre els participants.

<br />Entre tots els assistents que s’apropin a l’estand i deixin les seves dades sortejaran 3 packs consistents en 2 Menús VINSEUM. El sorteig es realitzarà diumenge a les set de la tarda dins del programa d’activitats dedicades a l’enoturisme.<br />El dissabte , el Cor de Cambra Amaltea de València realitzarà un concert molt especial al Claustre de Sant Francesc. El programa mostrarà part del repertori del cor compost per obres religioses de marcat caràcter expressiu, madrigals i cançons  d´arrel popular totes dels S. XVII i XX<br />Una altra de les activitats destacades que s’organitzen des de VINSEUM amb motiu de les Fires és una nova edició de la ruta Vilafranca i l’esperit del Vi. Es trata d’una passejada per retrobar el pòsit que la vinya i el vi han deixat  a la vil·la. <br />La ruta tindrà lloc diumenge 20 a les 11.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: