Dimecres, 4 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Alumnes de ceràmica i pintura de l’Escola Arsenal s’han manifestat davant l’Ajuntament demanant que es mantinguin els ensenyaments

Un bon grup d’alumnes de l’Escola Municipal d’Art Arsenal han volgut fer públic el seu malestar per la decisió anunciada la setmana passada per l’Ajuntament de reestructurar els ensenyaments que s’imparteixen en aquest centre.

<p />

Recordem que amb la voluntat de potenciar l’escola, i els ensenyaments que es consideren amb més opcions de futur, es deixarien d’impartir els cursos de revestiments murals i ceràmica. Per tant de cara al proper curs no serà possible iniciar aquests estudis al centre vilafranquí, tot i que sí acabar els que ja estan iniciats.<br />Els alumnes concentrats demanaven que se’ls tornessin els seus estudis, i s’han concentrat amb els seus caballets. Dues de les alumnes explicaven que no entenen que l’escola creixi en espai físic, però que per contra es retallin els ensenyaments que s’hi imparteixen.

Concentrats davant de l’Ajuntament han fet sonar xiulets i han demanat que se’ls doni explicacions d’aquestes accions.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: