Dimarts, 26 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ajuntament de Vilafranca i Escola Municipal d’Art treballen conjuntament en la nova etapa del centre

A partir del proper curs, que s’inicia el mes de setembre, ja es podrà cursar aquesta nova reordenació de l’oferta educativa d’ensenyaments artístics homologats.

En aquest sentit, s’ha optat per potenciar l’especialitat de Gràfica: cicle mitjà AUTOEDICIÓ i cicle superior: GRÀFICA PUBLICITÀRIA. Així mateix, es continuarà oferint estudis en JOIERIA ARTÍSTICA, de grau mitjà i grau superior.<br />D’altra banda, i per tal d’ajustar la demanda a l’oferta de places de cada modalitat, no s’iniciarà, pel proper curs, però sí que es donarà continuïtat als cicles iniciats anteriorment de CERÀMICA (grau superior) i REVESTIMENT MURAL (grau mitjà). <br />La preinscripció de tota l’oferta educativa s’obrirà el proper dilluns 14 de maig. <br />Pel que fa a la ubicació del centre, l’Ajuntament i la Direcció de l’Escola coincideixen i aposten per mantenir la seu actual del centre, dotant-lo de més espai. Actualment els serveis tècnics de l’Ajuntament ja han iniciat el procés d’elaboració del projecte de remodelació i adaptació de tot l’edifici dels Trinitaris.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: