Diumenge, 1 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca prepara la primera trobada de clubs de lectura de les biblioteques de l’Alt Penedès i el Garraf

De fet, aquesta trobada va començar a rodar a finals de l’any passat amb la posada en funcionament d’un blog en el qual, els participants poden posar en comú les seves experiències lectores.

La iniciativa va sorgir en el transcurs d’una trobada de les biblioteques de l’Alt Penedès i el Garraf. Es va proposar fer una activitat d’animació lectora conjunta i, donat que totes les biblioteques compten amb clubs de lectura consolidats, l’objectiu va ser l’organització d’un club de lectura comú i de grans dimensions. La trobada implicarà 16 clubs i unes 270 persones en total que comentaran els tres títols publicats per l’escriptor vilafranquí David Monteagudo: "Fi", "Marcos Montes" i "Brañaganda".
 

Amb una iniciativa com aquesta es demostra el pes que estan guanyant els clubs de lectura de les biblioteques de la zona, amb un públic molt fidel i cada cop més variat que vol compartir la seva lectura amb altres persones.

Tot i que la trobada del 22 de juny és la primera, la intenció és que hi hagi continuïtat i, de fet, ja s’ha decidit que Vilanova i la Geltrú aculli la propera edició.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: