Dilluns, 25 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca ha participat en la renovació del secretariat de l’ANC

Vilafranca ha estat la seu on han votat els membres de l’Assemblea Nacional de Catalunya de l’Alt i el Baix Penedès. Les eleccions per renovar el Secretariat Nacional, òrgan de govern de l’Assemblea, tenien lloc dissabte de forma descentralitzada a tot el territori. <br />

D’aquesta manera, la capital altpenedesenca participava de la renovació del secretariat i la permanent, culminant el procés electoral encetat el 10 de març amb l’assemblea constituent de l’Assemblea Nacional Catalana.

Amb els estatuts i el full de ruta aprovat, Vilafranca per la Independència ja pot començar a treballar de valent segons el seu coordinador, Jaume Claramunt.

L’Assemblea Nacional Catalana vol convertir-se en un gran moviment transversal que afavoreixi les condicions i l’èxit de la celebració del referèndum per la independència o de la declaració unilateral d’independència per part del Parlament de Catalunya i celebri després el referèndum ratificador.

La primera oportunitat per comprovar la força del moviment serà la Marxa per la Independència d’aquest estiu, que culminarà l’11 de setembre.

Vilafranca és un dels municipis de la comarca adherits a l’Associació Catalana de Municipis per la Independència amb els vots de CiU, la CUP, ICV i ERC i els vots contraris del PSC i el PP. <br />
 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: