Diumenge, 1 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca celebra el Dia Internacional de la Dansa

Més de sis-cents ballarins i ballarines han mostrat el seu treball a Vilafranca amb la tradicional Mostra d’Escoles de Dansa per celebrar el Dia Internacional de la Dansa.

Tot i que el dia es celebra oficialment el 29 d’abril, a Vilafranca els actes han tingut lloc aquest dijous a la tarda. Les escoles de dansa han mostrat el seu treball al carrer. En total més de 600 ballarins i ballarines que formen part de les cinc escoles de dansa participants. Dani Saez, tècnic de cultura de l’Ajuntament de Vilafranca: La tradicional Mostra d’Escoles de Dansa per celebrar el Dia Internacional de la Dansa és una bona oportunitat per veure com treballa cada centre, la diversitat d’estils que engloba el món de la dansa i per copsar l’esforç que representa formar-se en aquesta disciplina. La Mostra es desenvolupava en 2 espais, a la Plaça de la Vila i la Plaça de Jaume I. Les escoles actuaven simultàniament a les dues places. A la plaça de la Vila hi actuaven el Centre d’Activitats i Salut (CAS), l’Escola de Dansa Assumpta Trens i el Club Aeròbic Olèrdola. A la plaça de Jaume I les actuacions eren del Club Gimdans i La Danseria. L’acte estava organitzat per les cinc escoles participants i el Patronat del Teatre Municipal Cal Bolet.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: