Dissabte, 30 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Una Rosa Regàs molt propera reflexiona sobre la vellesa a la Biblioteca de Sant Sadurní

Una amena i distesa aproximació a la vellesa a mans de Rosa Regàs va fer gaudir la quarantena de persones que ahir dimecress es va reunir a la Biblioteca de Sant Sadurní per assistir a la presentació del seu llibre "L’hora de la veritat".

Emmarcat dins els actes de la 96a Setmana de la Gent gran, la regidora d’educació i normalització lingüística, Cristina de la Cruz, va presentar un acte on es va reflexionar sobre el pas dels anys i la necessitat de mantenir-se actiu i amb il·lusió pel present ,en aquesta etapa de la vida que és la vellesa.<br />"L’Hora de la veritat" és un cant a la vida que no defuig la proximitat de la mort, però que insta a viure el present amb valentia, donant ales a les passions de cadascú i animant a recuperar-les.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: