Divendres, 22 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Un llamp ha entrat en un pis de Sant Sadurní

Al voltant de les tres de la matinada, un llamp ha caigut a l’antena col·lectiva del bloc número 12 de l’Avinguda Sant Llorenç de Sant Sadurní. El llamp s’ha conduït pels fils d’estendre la roba del terrat fins al bloc número 10 i ha entrat a un quart pis per l’aparell d’aire condicionat del menjador, des d’on ha buscat el comptador de la llum, trencant la porta de vidre al seu pas.  <br />

Els habitants del pis estaven dormint i, més enllà de l’ensurt, no hi ha hagut danys personals. Els dos blocs tenen danys a les instal·lacions elèctriques i els veïns intentaven esbrinar quins aparells ha fet malbé el llamp. El so intens del tro s’ha sentit per tot Sant Sadurní.

Aquest matí tècnics de l’Ajuntament i el mateix alcalde, Josep Maria Ribas, han visitat els veïns per oferir-los ajuda i valorar els danys.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: