Dimarts, 26 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

S’organitza una caminada a Sant Pau pel Dia Mundial de l’Activitat Física

Des de l’any 2002 la Organització Mundial de la Salut insta a celebrar anualment un dia per promoure l’activitat física com a element fonamental de salut i benestar.

El missatge principal que es vol transmetre és que s’acumulin 30 minuts d’activitat física moderada cada dia. Atès que el Dia coincideix amb Divendres Sant, es proposa que els actes commemoratius es duguin a terme entre el 6 i el 22 d’abril. En aquest sentit el Patronat Municipal d’Esports i l’Àrea Bàsica de Salut Vilafranca volen sumar-se a aquesta iniciativa i proposen una caminada popular a la muntanya de Sant Pau pel dissabte dia 14 d’abril. Se sortiria a les 10 del matí des de l’aparcament del balcó de les Clotes, just al costat de l’Institut Milà i Fontanals.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: