Dimecres, 4 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sant Martí inicia la remodelació del Museu Municipal

L’Ajuntament de Sant Martí Sarroca ha iniciat la remodelació del Museu Municipal, situat als baixos del castell, dins de la política d’aquesta legislatura de donar una empenta a la difusió turística del municipi per a la promoció econòmica dels seus comerços.

La remodelació significa una modernització de la seva distribució, convertint les antigues quadres en una sala audiovisual on es projectarà un vídeo de benvinguda en diferents idiomes i reestructurant el contingut situat a les antigues cuines per poder acollir peces arqueològiques que havien estat de l’església parroquial del municipi i que actualment estan al magatzem del Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC). <br />Gràcies a un acord, aquestes peces seran cedides al museu de Sant Martí seguint tot un protocol de seguretat en la seva exhibició. El dissabte 14 d’abril es va procedir a la primera fase de la remodelació del Museu Municipal, en una jornada de treball en que es van dedicar tot el dia a classificar les peces, a netejar les parets de pedra i a desenrunar el terra. <br />Les obres del Museu Municipal continuaran un parell de setmanes més, amb la feines de lampisteria. El Conjunt Monumental es podrà visitar als horaris habituals, però no les sales on s’hi estigui treballant.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: