Divendres, 22 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Plantalech i Massana parlen del moment actual de l’art, i els seus processos creatius a la tertúlia de l’Agrícol

Dins del cicle de tertúlies sobre creadors, els seus processos de treball i la implicació de les seves obres en la nostra societat, aquest cap de setmana era el torn de dos artistes, que presentaven més que les seves obres, el camí que segueixen per arribar-hi.<br />

De fet però, ambdós van aprofitar per parlar de la creació artística en general i del moment actual i la seva vinculació amb l’art. Així, Josep Massana comentava que en aquests moments cal buscar noves propostes i opcions que facin viable l’opció de mirar de viure de l’art. Massana comenta que ells ha fet una casa taller i s’ha buscat un patrocinador.
Aquest fet, per exemple, el permet poder participar en fires i mostres a nivell europeu. Massana valorava també molt positivament l’oportunitat de realitzar el trofeu de la Copa Ràdio Vilafranca de futbol.<br />Per la seva banda, Fèlix Plantalech explicava que ell, després de 25 anys de la seva primera exposició, continua amb un procés creatiu allunyat de l’ús de les tecnologies. <br />Al llarg de la sessió es va parlar també del treball, sobre tot a nivell escultòric, que es troba en carrers i places. Per Plantelech mostrar les obres en espais públics té un plus de complexitat, i fins i tot una certa conflictivitat, assumida per els artistes.

La sessió com sempre es va fer a les instal·lacions del Centre Agrícol del Penedès, a Vilafranca, organitzadors del cicle conjuntament amb la llibreria La Cultural. La següent sessió serà el 28 d’abril, per parlar sobre el futur del cinema.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: