Dissabte, 23 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Passejada literària amb Gisela Pou per les vinyes del celler Eudald Massana Noya

Gisela Pou és l’autora de la novel·la "el silenci de les vinyes", una història de ficció amb el cava i l’empresària Aurora Brucart com a protagonistes, i que succeeix al poble imaginari de Santa Pau, al Penedès.

En aquesta activitat que proposa el celler Eudald Massana de Sant Pau d’Ordal, l’autora llegirà fragments de la novel·la al costat dels ceps acabats de brotar. L’acta acabarà amb berena i copa de cava; i amb signatura de llibres. <br />La passejada està prevista per el dijous 26 d’abril, a partir de les 6 de la tarda. Les places són limitades i cal fer reserva prèvia posant-se en contacte amb el celler.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: