Dissabte, 23 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Nou persones han estat desallotjades aquest dissabte a Mediona a causa de l’esfondrament d’una teulada

Els Bombers de la Generalitat han evacuat i precintat aquest dissabte edifici de tres plantes a Mediona després d’enfonsar-se la teulada de l’immoble. L’avís de l’incident es va rebre poc abans de tres quarts de dotze de la nit en un habitatge situat al número 42 del carrer Anselm Clavé de la població.

L’enfonsament s’havia produït a la teulada del tercer pis perquè les bigues van cedir. Després de valorar l’estructura de la construcció, i en presència dels representants municipals, es va decidir precintar l’edifici. Cap de les nou persones que hi vivien ha resultat ferida.<br />A l’actuació, en què també es van revisar els habitatges dels costat, que no presentaven problemes, hi va participar una dotació de bombers d’Igualada.<br />L’Ajuntament de Mediona ha procedit al tancament immediat de l’edifici i ara hi treballen un paleta i un aparellador per treure la runa, apuntalar la construcció i tapar-la per evitar majors desperfectes a causa de les pluges que es preveuen. El proper pas serà que un arquitecte certifiqui l’estat de l’edifici en un informe. Segons l’alcalde del municipi Servand Casas, és possible que es faci un expedient de ruïna.
 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: