Dijous, 28 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Mas ha lliurat la Creu de Sant Jordi a El Coro

Entre les 25 personalitats i 15 entitats de Catalunya que divendres van recollir la Creu de Sant Jordi hi ha la Societat Coral El Penedès de Vilafranca, popularment coneguda com El Coro.  <br />

El president de la coral vilafranquina, Àngel Escolà, va rebre el premi de mans del president Mas i del conseller Mascarell per haver "contribuït ininterrompudament a la pràctica del cant coral a Catalunya i a la vida cultural de Vilafranca", tot destacant també que "la seva trajectòria constitueix un exemple de l’aportació de la societat civil a la construcció del país".

Vinculada a la Federació de Cors de Clavé, la Societat coral El Penedès va ser fundada ara fa cent cinquanta anys.

En l’acte de lliurament de les Creus, al Palau de la Generalitat, el president Mas va assegurar que els premiats han de servir de font d’inspiració per a la societat en èpoques adverses com l’actual.

Una altra entitat penedesenca, la Lira Vendrellenca, també ha rebut la Creu de Sant Jordi 2012 per la seva reeixida trajectòria, que avui s’expressa en l’activitat de 23 seccions que duen a terme diverses iniciatives culturals, socials i esportives que dinamitzen, ara com abans, la capital del Baix Penedès.

Creada el 1981, la Creu de Sant Jordi distingeix les persones i entitats que, pels seus mèrits, han prestat serveis destacats a Catalunya. <br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: