Dimarts, 3 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les Gunyoles ha urbanitzat 6 nous carrers

Amb la urbanització d’aquests carrers, perimetrals al nou sector residencial desenvolupat recentment al sud-oest de les Gunyoles d’Avinyonet, queda acabada la xarxa de carrers que uneix el poble i aquest nou sector.

Són 6 carrers amb una superfície aproximada de 2.400 m2.

Les obres, que han tingut un cost de prop de 300.000 euros, han inclòs la dotació de nous serveis d’aigua, clavegueram i enllumenat.

La Diputació de Barcelona ha aportat 180.000 euros, els 28 veïns afectats han assumit uns 34.000 euros i la resta ha anat a càrrec de l’ajuntament d’Avinyonet.  Aquesta actuació se suma al nou sector de desenvolupament i sumant l’actuació pública i la privada es guanyen més de 15.000 m2 de nous espais.

La inauguració d’aquests carrers de les Gunyoles va tenir lloc diumenge passat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: