Dissabte, 30 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les entitats convocants de la manifestació alternativa per la vaga del 29 de març valoren molt positivament la participació de la ciutadania

Els sindicats CGT i Intersindical-CSC, els col·lectius Ecoxarxa, Assemblea de Joves, Endavant, la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca, l’Assemblea pels drets socials i la CUP han valorat en un comunicat la participació als actes organitzats en el marc de la jornada de vaga general del passat dia 29 de març.

Al comunicat diuen que, tant la manifestació del matí, que convocaven ells, com la de la tarda, convocada pels sindicats majoritaris, van demostrar que la ciutadania de Vilafranca està perdent la por i es posiciona en contra de les retallades socials i de la reforma laboral.<br />Recordem que aquestes dues manifestacions van ser de les més multitudinàries viscudes a Vilafranca en els darrers anys.<br />Finalment, convoquen a tota la ciutadania a que es manifesti, participi i surti al carrer en properes convocatòries per tal de defensar els seus drets laborals i uns serveis públics de qualitat.
 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: