Dissabte, 23 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les caramelles es van cantar a la Capella de Sant Joan

Malgrat la pluja i el reduït nombre de grups participants, dissabte es va viure una magnífica Cantada de caramelles a Vilafranca.

Just quan eren les vuit del vespre del dissabte i quan tot estava a punt a la plaça de Sant Joan per iniciar la quaranta-quatrena edició de la cantada de caramelles la pluja va fer acte de presència. Una pluja que no va fer enrera ni als organitzadors ni al públic que esperava escoltar les cançons d’aquest acte tradicional. Desprès d’uns minuts d’espera i veient que el temps no canviava es va optar per traslladar l’acte a dins de la Capella de Sant Joan i es pot dir que el trasllat va ser tot un encert, perquè finalment es va poder viure una vetllada molt animada i amb àmplia assistència de públic. El cap de cultura de l’ajuntament, Àngel Hom, va presentar els grups que participaven de les caramelles i les tres cançons del repertori de cada grup. Van actuar els monitors dels Escoltes, els del MIV i finalment el grup més veterà, els Tornavisos, que porten 15 anys consecutius preparant i interpretant cançons per les caramelles. Àngel Hom ens explicava que tot i la satisfacció pel bon resultat final  aquest any la cantada ha estat a punt de suspendre’s perquè l’organització demana com a mínim la participació de tres grups. Àngel Hom agraeix també de forma especial la implicació del grup dels Tornavisos, que fa anys que treballa per mantenir la cantada de caramelles a Vilafranca. Tots tres grups van recollir forts aplaudiments i van demostrar un gran exercici d’imaginació combinant melodies conegudes amb lletres escrites expressament per a la ocasió.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: