Dilluns, 25 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La minideixalleria s’instal·larà al barri de l’Espirall durant sis mesos

La deixalleria mòbil de Vilafranca, actualment instal·lada a la plaça del Penedès, es traslladarà al barri de l’Espirall durant 6 mesos a partir del proper 25 d’abril.

Amb l’objectiu d’apropar el servei a tota la població, l’Ajuntament ha decidit moure aquesta instal·lació a un altre punt de la vila, concretament al carrer de Baltà de Cela, al costat del mercat municipal de La Pelegrina.<br />La minideixalleria o deixalleria mòbil és un servei gratuït que s’ofereix a la ciutadania per portar-hi residus especials en petites quantitats. Va ser un equipament ideat per ser ubicat en diferents punts de Vilafranca, però des de la seva implantació ha estat situat a la plaça del Penedès amb la finalitat de donar-lo a conèixer a tota la població. Amb el seu trasllat al barri de l’Espirall s’afavoreix la descentralització del servei i s’allibera l’espai cèntric de la plaça del Penedès, utilitzat habitualment per a actes i esdeveniments públics.<br />L’horari de la Minideixalleria continuarà essent el mateix que fins ara de dilluns a dissabte de 10 del matí a 1 del migdia i de 4 a 7 de la tarda.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: