Dissabte, 23 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La iniciativa literària pionera "365 contes" s’ha presentat a Vilafranca en format paper

Durant 365 dies, el bloc "365 contes" ha publicat els relats breus de 137 autors diferents. Aquesta iniciativa literària pionera, llençada per la Mònica Roig, ha tingut tant d’èxit que els propis autors han fet una autoedició dels relats per a convertir-los en un llibre convencional.

Per celebrar que els contes es podran gaudir a partir d’ara més enllà de les pantalles dels ordinadors, aquest dissabte es va fer una presentació del llibre a Vilafranca, concretament a la sala d’actes del col·legi Sant Ramon.<br />Aquesta és una primera presentació però se’n seguiran fent a altres municipis d’on siguin originaris els diferents escriptors i escriptores que hi han participat.<br />El gran nombre d’autors i la naturalesa de la iniciativa fa que "365 contes" sigui molt divers, sense un fil conductor i només amb algun requisit imprescindible.
 

Entre els escriptors, n’hi ha de professionals, però la gran majoria són gent que no havia publicat mai.

A la presentació, els contes van ser llegits i representats, en vàries ocasions pels mateixos autors i amb acompanyament musical.<br />El llibre costa 25 euros i es pot adquirir també a través d’internet gràcies al portal especialitzat Bubok.com.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: