Dilluns, 25 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Generalitat premia la "Gestió Col·lectiva" de l’associació de comerciants Centre Vila

<br />També s’ha premiat la botiga centenària Pallarola de Vilafranca.

La gerent de l’associació de comerciants i professionals Centre Vila, Cristina Bundó, ha guanyat el premi a la "Millor Gestió Col·lectiva", que atorga la Generalitat de Catalunya. El jurat dels Premis a la Iniciativa Comercial i els Establiments Centenaris va decidir premiar Cristina Bundó com a reconeixement a la gran quantitat d’iniciatives que s’han impulsat des de l’entitat per promoure el comerç local i de proximitat. Bundó destaca que el premi no s’ha d’entendre a nivell particular sinó al conjunt de la junta del Centre Vila. Centre Vila treballa des del moment de la seva fundació amb l’objectiu de generar una oferta comercial de qualitat des d’un nucli de concentració de comerç al nucli històric del municipi, seguint el model mediterrani: com un gran centre comercial a cel obert. En els últims anys, Centre Vila ha esdevigut un motor d’iniciatives no només comercials, sinó d’activitat social. En aquesta mateixa convocatòria, la barreteria Pallarola, del carrer de la Cort de Vilafranca, associada a Centre Vila, ha estat guardonada com a botiga centenaria. La Generalitat vol reconèixer amb aquest premi l’esforç que fan cada dia aquestes botigues per superar les demandes i mantenir-se com a referents dins d’un mercat constantment canviant. La Maria Antònia Turza, que representa la cinquena generació del negoci familar, assenyala que tenen documents del 1887, però que fins i tot la seva activitat comercial podria ser molt anterior.  La barreteria Pallarola, amb la seva especialització, ha aconseguit convertir-se en un referent de l’oferta dels complements de moda. Justament l’especialització els permet mantenir-se malgrat els temps de crisi. L’acte públic de lliurament dels premis se celebrarà aquest dijous el 12 d’abril al Saló Sant Jordi del Palau de la Generalitat de Catalunya.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: