Divendres, 22 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Galeria Sicart presenta la col·lecció personal del Nacho Tomàs a la seva nova exposició

El Nacho Tomàs havia treballat a la galeria vilafranquina poc després d’introduir-se al món de l’art contemporani, ara fa uns deu anys. Pel seu entorn passaven obres i exposicions que li cridaven l’atenció i l’interessaven, de manera que va començar a crear la seva pròpia col·lecció.

Ara podem veure’n una part a les dues sales de la Galeria Sicart, refrescar la memòria amb obres que ja havíem vist anteriorment en aquest espai i trobar nous treballs com una fotografia de la vilafranquina Gisela Ràfols. Tot plegat en una exposició titulada "Què vols ser de gran?".<br />Tomàs explica d’aquesta manera la seva afició al col·leccionisme d’art contemporani.
 

A l’exposició podem veure obres de Diego Peyró, Lluís Barba, Ruth Morán o Nicola Constantino entre altres. En el cas dels treballs exposats, els preus van des dels 600 euros fins als 3.000.<br />Pel que fa al moment actual que viu l’art, com és evident, tampoc no s’escapa de la crisi. Nacho Tomàs constata que l’actual situació és difícil per a tots els actors que intervenen en el mercat de l’art contemporani.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: