Dilluns, 25 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Flyhard tanca la gira de Nit de ràdio dos punt zero a Vilafranca

El Teatre Municipal Cal Bolet continuava divendres amb la seva programació d’espectacles professionals presentant Nit de ràdio dos punt zero, una producció de Flyhard escrita i dirigida per Cristina Clemente.

Amb la representació a Vilafranca es tancava de moment la gira d’aquest espectacle de la companyia encapçalada pel dramaturg vilafranquí Jordi Casanovas. Nit de ràdio dos punt zero posa a l’escenari quatre personatges en una emissora de ràdio. El que ha de ser una nova i rutinària edició d’un programa que rep trucades dels oients es transforma en un exorcisme de sentiments i de relacions ocultes entre els personatges. La vilafranquina Clara Cols és una de les actrius de l’obra.<br /> <br />Nit de ràdio dos punt zero es va poder veure durant dos mesos a la sala que Flyhard té al barri barceloní de Sants en un format més reduït i amb el públic a banda i banda de l’escenari. Un cop va començar la gira, la companyia va adaptar l’espectacle per a ser vist en teatres més grans, a la italiana. En tots els casos, començant per la versió més íntima, la resposta del públic ha estat molt positiva.
L’autora de l’obra, Cristina Clemente, ja va portar a Vilafranca una altra producció Flyhard, en aquest cas fent una aproximació diferent i refrescant sobre l’Alzheimer a Volem anar al Tibidabo.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: