Dimecres, 4 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La conferència de Sant Jordi a càrrec de Vicent Sanchís

El periodista valencià Vicent Sanchis pronunciarà la Conferència Institucional de la Diada de Sant Jordi a Vilafranca.

<br />El proper dilluns 23 d’abril, se celebrarà al Saló de Sessions de l’Ajuntament de Vilafranca, l’acte institucional amb motiu de la Diada de Sant Jordi. Enguany, la persona encarregada de pronunciar la conferència serà el periodista valencià Vicent Sanchis, que centrarà el seu discurs sota el títol: "Sant Jordi, nostre patró, reintegreu-nos la llengua!". Sanchis, nascut a València el 1961, és Llicenciat en Ciències de la Informació per la Universitat Autònoma de Barcelona. Professor de català de l’Institut de Ciències de l’Educació de la Universitat de València. Actualment és professor de Periodisme a la Facultat de Comunicació Blanquerna de la Universitat Ramon Llull. Ha dirigit les revistes "El Temps" i "Setze". I els diaris "El Observador" i "Avui", aquest darrer durant dotze anys. Actualment és columnista al diari "Avui" i col·labora en El Singular Digital i Nació Digital. És també vicepresident primer d’Òmnium Cultural.<br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: