Diumenge, 24 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Colla de Diables de Gelida celebrarà la Quarta Baixada d’Andròmines el proper 6 de maig

Igual que l’any passat, la baixada es farà durant el migdia, mantindrà el mateix recorregut i formarà part del Campionat d’Inèrcia de Catalunya.

<br /> <br />D’aquesta manera, la cursa serà més professionalitzada i el circuit serà de quasi un quilòmetre. A més, a part dels carretons, també hi participaran altres categories com ara les de Street Luge i Longboard. El fet de vincular la baixada d’andròmines amb el Campionat d’Inèrcia de Catalunya no vol dir que els gelidencs i gelidenques no puguin participar-hi. Tothom qui vulgui podrà realitzar la cursa, amb l’única diferència que per a les andròmines inscrites al Campionat d’Inèrcia el temps de la cursa els puntuarà per aquest campionat i, per a les que no estiguin inscrites, el temps els comptarà per a la classificació de la cursa de Gelida.  La cursa està oberta a tothom, però els menors de 18 anys hauran de presentar un full d’autorització dels seus pares o tutors, i els menors de 12 anys hauran d’anar acompanyats, com a mínim, d’un adult i sota responsabilitat d’aquest.  Els equips han de ser mínim de 2 persones i un màxim de 5. Quant als premis, n’hi haurà de tres categories: més ràpid, més original i més diabòlic.<br /> 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: