Dissabte, 30 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La 5a edició del cicle de Poesia a les caves de Sant Sadurní oferirà diversos recitals fins el mes de maig

La regidora de cultura, Montse Medall, i el poeta organitzador del certamen, Santi Borrell, destaquen el gran nivell dels poetes d’aquesta edició i agraeixen la col·laboració de totes les caves participants.

<br />La primera de les sessions serà aquest divendres,  27 d’abril, a les Caves Beneit i anirà a càrrec d’Ernest Farrés, Marta Pérez i Marta Pessarrodona. Totes les sessions començaran a dos quarts d’onze de la nit. La següent serà el divendres 4 de maig a les Caves Recaredo i hi participaran els poetes Enric Casasses, David Caño i Jordi Nopca. En aquesta ocasió les persones interessades poden prendre part a la ruta que es farà per les caves mitja hora abans, concretament a les deu de la nit. El divendres 11 de maig serà el torn de Jordi Llavina, Vinyet Panyella i Pura Salceda, en aquesta ocasió a les Caves Blancher. I la darrera de les sessions, el 18 de maig, a les Caves Gramona, hi recitaran els seus poemes Santi Borrell, Roser Amills i Jaume Pont.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: